Szívből készítjük ❤️ és büszkék vagyunk rátok.
Nézd meg a legújabb referenciáinkat

Yozz.eu webáruház

A Yozz.eu egy nagyon komplex webáruház. Tharanis ERP integrációval több mint 10.000 termékkel. SimplePay bankkártyás fizetéssel és szinte minden létező marketing integrációval. A Yozz.eu minket választott miután kinőtte a Shoprentert. Amióta mi kezeljük az áruházát a havi forgalma átlagosan megtízszereződött. 

Kandallóáruház.hu webáruház

Egyik kedvenc munkánk a Kandallóáruház webáruháza. Hatalmas szakmai kihívást jelentett, hogy több millió Forint értékű kandalló tucatnyi választási lehetősége a végfelhasználók számára letisztultan, egyszerűen és átláthatóan jelenjen meg az interneten. Azt gondolom, hogy a kandalloaruhaz.hu esetében ez mégis sikerült. 

Szamos Marcipán webáruház

A Szamos webáruháza egy igazi különlegesség a számunkra. Egyedi bonbon és torta összerakó alkalmazást fejlesztettünk bele, valamint minden profi e-kereskedelemhez szükséges funkciót beleépítettünk. 

Vagheggi.hu webáruház

A Vagheggi egy komplex B2C és B2B webáruház amely egy teljes Kulcs-Soft integrációval rendelkezik. A felhasználók, a többszintű árazás és a készlet adatok is a vállalatirányítási rendszerből érkeznek. 

Strapsandbracelets webáruház

Egy kifejezetten a nemzetközi piacra épített webáruház. Külföldi marketplace integrációkkal pl.: Etsy. Beépített bankkártyás fizetéssel valamint lokáció alapú nyelv és pénznem felismerő rendszerrel. 

Kaqun webáruház

Talán az egyik legkomplexebb munkánk. Ebbe az áruházba tényleg mindent beletettünk.  Előfizetéses rendszer.  Nagykövet program. Partner ajánló rendszer. Onsite bankkártyás fizetés. Készletkezelő integráció. Számlázó integráció. Felsorolni is bonyolult mindezt modern, fiatalos, könnyen kezelhető formában. 

Csepelparkett webáruház

Kifinomult termék ajánló rendszerrel és egy komplex termékszűrési rendszerrel fejlesztettük le a Csepelparkett webáruházát. Az áruházba került még egy Google Shopping feed valamint egy címke nyomtató funkció is, ami a bolti címkék kezelését végzi. 

Masha&Co webáruház

A webáruházba Mailchimp hírlevél küldő rendszer lett integrálva, valamint egy egyedi a vásárlások után hűségpontot (jutalomfalatot) jóváíró rendszert fejlesztettünk. Ezen kívül bankkártyás fizetés, számlázó szoftver és egy teljes körű Facebook integráció segíti a ma már szabad szemmel is szép profitot termelő áruház működését.

Plantsprinter webáruház

A webáruház különlegessége a szállítási módjai. Egyedi kilométer alapú szállítási kalkulációt fejlesztettünk bele, ami csak akkor érvényes ha egy bizonyos típusú terméket vásárol a vásárló. Minden más esetben szimpla futárszolgálatot jelenít meg a látogatónak.

Nézd meg a galériánkat ahol
még sok-sok munkánkat megtalálod