2020-ban webáruház indítását tervezed? 

Ismerd meg a OneSpecial webáruház rendszert és a köré épülő e-kereskedelmi oktatást.

Soha nem volt még ilyen egyszerű az interneten kereskedni,
A OneSpecial webáruház rendszer egy évtized munkája. Garancia a sikerre.

Lélegzetelállító
vásárlói felület.

Közel 10 éve fejlesztjük, kifejezetten a Magyar piacra tervezett nyílt forráskódú webáruház rendszerünket. A vásárlói felület lélegzetelállító, nemcsak a modern kor követelményeinek felel meg, hanem tartalmaz minden konverzió javító megoldást, amivel növelni lehet a kosárértéket.

„A OneSpecial egy egyszeri díjas professzionális webáruház rendszer. Mindent tud, amire egy e-kereskedőnek szüksége lehet

Gál Péter a Galocaffe alapítója. 

Ha tetszik, amit látsz igényelj ingyenes konzultációt. Megmutatjuk, hogyan használd ki a OneSpecial-ben rejlő potenciált.

Részletgazdag termékoldal

Az online értékesítés egyik sarokpontja a gyönyörű és részletgazdag termék oldal. Egy kiváló termék oldal informálja a látogatót, vásárlásra ösztönzi és kiegészítő terméket vagy szolgáltatást értékesít, ezzel is növelve a kosárértéket. A OneSpecial pont ezt tudja.

Konverzióra optimalizálva

A OneSpecial egy okos webáruház rendszer. A legjobbkor jeleníti meg az upsell terméket és pont abban a pillanatban figyelmeztet az ingyenes szállítási értékhatárra, amikor a vásárló abban a helyzetben van, hogy hajlandó további termékeket a kosárba tenni.

„Ez jobb megoldás mint egy átlagos webáruház fejlesztés. Ez a rendszer már készen van, csak a Te igényedre kell szabni. Így az időnk nagy részét arra tudjuk fordítani, hogy megtanítsunk sikeresen e-kereskedni”

Gál Péter a Galocaffe alapítója. 

Ha tetszik, amit látsz igényelj ingyenes konzultációt. Megmutatjuk, hogyan használd ki a OneSpecial-ben rejlő potenciált.

Beépített azonnali bankkártyás fizetés

A webáruházunkba beépítettük a magyar piacon leggyakrabban használt bankkártyás fizetési rendszereket. Ezek külön fejlesztést és külön költséget már nem igényelnek.

Integráció a világ legjobb rendszereivel

Egy modern e-kereskedő rengeteg szoftvert használ arra, hogy a webáruháza hatékonyabb legyen. Kiszervezi a számlázást, a logisztikát, a statisztikát, a hirdetést. A OneSpecial webáruház rendszerbe integrálva van minden olyan külsős szoftver, amire szükséged lehet.

„A OneSpecial nem egy sablon webáruház. Minden esetben egyedi grafikát biztosítunk minden ügyfelünknek. Nincs két azonos bolt.”

Gál Péter a Galocaffe alapítója. 

Ha tetszik, amit látsz igényelj ingyenes konzultációt. Megmutatjuk, hogyan használd ki a OneSpecial-ben rejlő potenciált.

A OneSpecial ezerarcú. Elkészítjük azt, ami tökéletesen passzol hozzád.

A OneSpecial nem egy sablon webáruház. Egyedi grafikát biztosítunk, ami tökéletesen illeszkedik az elképzelésedhez és az arculatodhoz.

A sikeres internetes kereskedéshez már csak TE kellesz.

Közel egy évtizednyi tapasztalatunk van az e-kereskedelemben. A legmegfelelőbb eszközt, a OneSpecial webáruház rendszert és a legforróbb, legújabb tudást is biztosítjuk. Neked "csak" csinálni kell.

Fontos: Félreértés ne essen nem azt mondom, hogy könnyű lesz. Csak azt, hogy ha megtanulod és megvalósítod amit tanítunk, akkor sikeres leszel.

Mit mondanak, rólunk, akik már velünk dolgoztak?

Varga Tamás 
babavarokedvezmeny.hu

Pammer-Vén Balázs
Pensum Zrt.

Bízó József 
cidreklima.hu

Szepesi András
reklamtablamester.hu

László Ágnes 
ecobaby.hu

Ligeti Piroska
albatextilhaz.hu

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak

Miért válassz minket ha
webáruházat szeretnél készíttetni?

Bármilyen kérdés esetén állunk a rendelkezésedre +36 30 195 2773

Akár egy okostelefon is elég ahhoz, hogy üzemeltesd a webáruházadat. Minden funkciónk teljesértékűen elérhető minden eszközön, így akár menet közben, akár a tengerpartról is menedzselheted a vásárlásaidat, és ellenőrizheted a webáruházad teljesítményét.