Opencart alapú webáruházak fejlesztése és üzemeltetése

Mindenre kiterjedő szakmai segítséget biztosítunk. 

Opencart webáruház készítés

Ha egy komplex webáruház rendszerre van szükséged,
akkor számodra a tökéletes megoldás az Opencart webáruház. 

Professzionális webáruház rendszer –
Csak a kifogástalanminőség az elfogadható!

Opencart webáruház rendszer készítés

Mikor jó választás a Opencart webáruház rendszer?

Mit kell tudni az Opencart webáruház készítésről?

Mielőtt belevágsz, próbáld ki. Nézz róla videókat, ismerd meg. A technológia választás egy nagyon fontos lépés, légy körültekintő! 

Az Opencart egy igazán profi 
webáruház rendszer 

Az Opencart egy profi webáruház rendszer. Több tízezer terméket is kényelmesen kiszolgál, és egy nagyon átlátható, nagyon profi adminisztrációs felülete van, amin keresztül irányíthatod a webáruházadat. 

Ha már van egy meglévő üzleted, vagy meglévő webáruházadat szeretnéd egy profibb rendszerre lecserélni, akkor az Opencart egy tökéletes megoldás a számodra. 

A rendszer nyílt forráskódú, így könnyen átvihető más olyan fejlesztőkhöz is, akik foglalkoznak Opencart webáruházak fejlesztésével. 

Kérdésed van? Péter segít! 

webáruház készítés

Miért az Opencart az egyik legjobb választás?

Referenciáink Opencart webáruház készítésére

Nézd meg azokat a webáruházakat, amelyeket már Opencart webáruház rendszeren fejlesztettünk

Szívből készítjük ❤️ és büszkék vagyunk rátok.
Nézd meg a legújabb referenciáinkat

Yozz.eu webáruház

A Yozz.eu egy nagyon komplex webáruház. Tharanis ERP integrációval több mint 10.000 termékkel. SimplePay bankkártyás fizetéssel és szinte minden létező marketing integrációval. A Yozz.eu minket választott miután kinőtte a Shoprentert. Amióta mi kezeljük az áruházát a havi forgalma átlagosan megtízszereződött. 

Kandallóáruház.hu webáruház

Egyik kedvenc munkánk a Kandallóáruház webáruháza. Hatalmas szakmai kihívást jelentett, hogy több millió Forint értékű kandalló tucatnyi választási lehetősége a végfelhasználók számára letisztultan, egyszerűen és átláthatóan jelenjen meg az interneten. Azt gondolom, hogy a kandalloaruhaz.hu esetében ez mégis sikerült. 

Szamos Marcipán webáruház

A Szamos webáruháza egy igazi különlegesség a számunkra. Egyedi bonbon és torta összerakó alkalmazást fejlesztettünk bele, valamint minden profi e-kereskedelemhez szükséges funkciót beleépítettünk. 

Vagheggi.hu webáruház

A Vagheggi egy komplex B2C és B2B webáruház amely egy teljes Kulcs-Soft integrációval rendelkezik. A felhasználók, a többszintű árazás és a készlet adatok is a vállalatirányítási rendszerből érkeznek. 

Strapsandbracelets webáruház

Egy kifejezetten a nemzetközi piacra épített webáruház. Külföldi marketplace integrációkkal pl.: Etsy. Beépített bankkártyás fizetéssel valamint lokáció alapú nyelv és pénznem felismerő rendszerrel. 

Kaqun webáruház

Talán az egyik legkomplexebb munkánk. Ebbe az áruházba tényleg mindent beletettünk.  Előfizetéses rendszer.  Nagykövet program. Partner ajánló rendszer. Onsite bankkártyás fizetés. Készletkezelő integráció. Számlázó integráció. Felsorolni is bonyolult mindezt modern, fiatalos, könnyen kezelhető formában. 

Csepelparkett webáruház

Kifinomult termék ajánló rendszerrel és egy komplex termékszűrési rendszerrel fejlesztettük le a Csepelparkett webáruházát. Az áruházba került még egy Google Shopping feed valamint egy címke nyomtató funkció is, ami a bolti címkék kezelését végzi. 

Masha&Co webáruház

A webáruházba Mailchimp hírlevél küldő rendszer lett integrálva, valamint egy egyedi a vásárlások után hűségpontot (jutalomfalatot) jóváíró rendszert fejlesztettünk. Ezen kívül bankkártyás fizetés, számlázó szoftver és egy teljes körű Facebook integráció segíti a ma már szabad szemmel is szép profitot termelő áruház működését.

Plantsprinter webáruház

A webáruház különlegessége a szállítási módjai. Egyedi kilométer alapú szállítási kalkulációt fejlesztettünk bele, ami csak akkor érvényes ha egy bizonyos típusú terméket vásárol a vásárló. Minden más esetben szimpla futárszolgálatot jelenít meg a látogatónak.

Miért válassz minket ha
webáruházat szeretnél készíttetni?

Cégk, akikkel már dolgoztunk együtt!

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak