Shoprenter API fejlesztés és
nagyker szinkron

Shoprenter API fejlesztőként vállaljuk bármilyen nagykereskedés, külső XML vagy harmadik féltől származó szoftver integrálását Shoprenteres áruházakba.

Ezekkel a megoldásokkal tudjuk
segíteni a Shoprenteres webáruházadat.

Shoprenter API fejlesztés

Legyen bármilyen igényed, a Shoprenter API-n keresztül könnyedén tudunk harmadik féltől származó szoftvert integrálni Shoprenteres webáruházadba. 

Shoprenter webáruházra ráköthető nagyker integrációs platform.

Több mint 432 azonnal elérhető
nagykereskedelmi integráció.
» Teljes lista megtekintése


A Konnektor egy bonyolult és összetett rendszer, viszont mi nagyon szívesen tartunk egy demozást, amikor is a pontos működését megismerhetitek.

Kulcsrakész Shoprenter integráció az ország legnagyobb nagykereskedéseihez.

Mit jelent ez?
Teljesen automatikusan egy API kapcsolaton keresztül a nagykereskedelmi rendszerekből vagy ERP rendszerekből szinkronban tudjuk tartani a termékeket. Így százezer termék feltöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. 

Jelenleg közel 20 ERP rendszerrel és több mint 432 nagykereskedelmi rendszerrel tudunk azonnal API kapcsolatot létesíteni. 

Gyors installáció után azonnal használható

A Konnektor nem a szokványos dobozos integrációs megoldás, ami valahogy szinkronizálja a termékeket, hanem egy komplex és egyedi szoftver, amit minden ügyfélnek egyedileg telepítünk és úgy állítjuk be, hogy az alkalmazkodjon az egyedi üzleti folyamataihoz. 


A Konnektor egy bonyolult és összetett rendszer, viszont mi nagyon szívesen tartunk egy demozást, amikor is a pontos működését megismerhetitek.

Akik már használják a Konnektor rendszert

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak