B2C webáruház fejlesztés

Webáruházunkkal az online vásárlás új dimenziójába léphetsz.
Felhasználóbarát felületünkön gyorsan és könnyedén találják meg vásárlóid a kedvenc termékeiket. Fedezzük fel együtt az online értékesítés új lehetőségeit a B2C webáruházunkban!

Kérj ingyenes bemutatót és készséggel állunk a rendelkezésedre

Automatizált adatszinkronok

Az XML vagy API segítségével történő bekötés lehetővé teszi a webáruház számára, hogy automatikusan frissítse a termékkatalógusát a nagykereskedők adataival. Így a webáruház által kínált termékek mindig naprakészek lesznek, és nem kell külön manuálisan frissíteni őket.

A legmodernebb vásárlói felületek

Az aprólékosan megtervezett UX és az IU együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a webáruházban töltött idő minél hasznosabb és élvezetesebb legyen a vásárlók számára, valamint növelik a webáruház által elért árbevételt is.

Integrált B2C marketing funkciók

Az ilyen funkciók segítségével a webáruház dinamikusan a vásárlók érdeklődésére szabott ajánlatokat kínál, valamint ösztönözheti őket a vásárlásra. Automatikusan követi a vásárlót a népszerű közösségi oldalakon valamint növelheti a vásárlók bizalmát, és vásárlói kedvét. 

Automatizáljuk az adminisztrációt

Hosszú és unalmas adminisztrációval töltött órákat képes megspórolni a webáruház rendszerünk, amiben a legtöbb szükséges adminisztratív feladat pl.: számlázás, futárszolgálat integráció stb már integrálva megtalálható. 

Beépített logisztikai megoldások

Külső fulfillment cégekkel való együttműködés (Webshippy, iLogistic, Post2Me stb…) logisztikai terheidet csökkentik, valamint egyéb harmadik féltől származó alkalmazások beépítésével a webáruházad versenykepességét tudjuk növelni pl.: Optimonk, Retargeting.biz

Kérj ingyenes bemutatót és készséggel állunk a rendelkezésedre

Sikertörténeteink

Kiemelt ügyfeleink

Kérj ingyenes bemutatót és készséggel állunk a rendelkezésedre

Szívből készítjük ❤️ és büszkék vagyunk rátok.
Nézd meg a legújabb referenciáinkat

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak