Opencart alapú webáruházak fejlesztése és üzemeltetése

Mindenre kiterjedő szakmai segítséget biztosítunk. 

Miért az Opencart az egyik legjobb választás?

Nézz körül megvásárolható
Opencart moduljaink között

Ismerd meg az általunk felturbózott Opencart alapú webáruház rendszert

Ez a webáruház rendszer egy e-kereskedők által tervezett és fejlesztett rendszer.
Mindent tud, amire szükséged lesz ahhoz, hogy masszív profitot termelj a webáruházaddal. 

Részletgazdag termék oldal.

A webáruházad legfontosabb oldala a termék oldal. Ide érkezik a legtöbb látogató és innen történnek a vásárlások is. Az általunk készített termék oldalak 110%-os hatékonysággal működnek és gördülékenyen terelik a látogatókat a vásárlás felé. 

3 másodperccel gyorsabb oldalbetöltés minden eszközön.

A tökéletes szerver és szoftver harmónia miatt az általunk fejlesztett webáruházak betöltési sebessége villámgyors.  Úgy érzed, hogy szinte még rá se kattintottál, de már betöltött. 

Kiemelkedő keresőoptimalizáltság

Beépítettünk a rendszerbe egy kifinomult SEO modult.  Ennek hála a webáruház automatikusan mindent beállít, amitől a webáruházad tökéletesen keresőoptimalizált lesz. Ezen felül az átlagosnál több adatot jelenít meg a kereső lista oldalán ez miatt nagyobb eséllyel fognak a Te linkedre kattintani. 

Beépített bankkártyás fizetés

A leggyakrabban használt bankkártyás fizetési megoldások már be vannak építve a webáruház rendszerünkbe. Egy modern vásárló már bankkártyával fizet. Ez a funkció nélkülözhetetlen egy professzionális webáruház rendszerből. 

Integrációk a gördülékenyebb vásárlószerzésért és kiszolgálásért

Okos webáruház rendszerünk kommunikál minden olyan csatornával, ami a vevőszerzést vagy a vásárlók kiszolgálását megkönnyíti. Adatot közvetít a hirdetési platformoknak, hogy olcsóbban, jobb vásárlókat szerezhess. Kommunikál a raktárkezelővel, számlázó szoftverrel, futárszolgálatokkal, hogy a vevők kiszolgálását automatizáld és meggyorsítsd.