Opencart webáruház fejlesztés

Az Opencart egy nagy teljesítményű e-kereskedelmi platform, amely minden méretű vállalkozásnak segít az online értékesítésben. 

Az Opencart webáruház rendszer sorozatban nyeri el a rangos elismeréseket.

Mi vagyunk Magyarország piacvezető Opencart fejlesztő cége, és az első hivatalos magyar partnere is. 

Szemben más Opencart fejlesztő cégekkel nekünk van egy központi rendszerünk, ami Opencart motoron alapszik. Ezt a központi rendszert immár több mint 8 éve folyamatosan fejlesztjük. Az az alap rendszer, amit le tudunk tenni eléd, hogy ez az alap rendszerünk, már több mint 15 000 óra fejlesztést tartalmaz. Mindent tud, amire egy profi e-kereskedőnek szüksége van, ezért választanak minket szerencsére egyre többen. 

Próbáld ki Te is a demo felületünket és ismerd meg az Opencartot
a világ egyik legjobb e-kereskedelmi rendszerét

Ha szeretnéd akkor szívesen tartok egy demozást is hogy mélyebben is megismerhesd.  Ez a rendszer kifejezetten e-kereskedők igényére készült és gyakorlatilag minden benne van ami egy sikeres e-kereskedőnek kell. 

Akik már Opencart webáruház rendszert választottak

Professzionális webáruház rendszer –
Csak a kifogástalanminőség az elfogadható!

Mit kell tudni az Opencart webáruház rendszerről

Mikor jó választás a Opencart webáruház rendszer?

Az Opencart egy, nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform az online kereskedők számára.

Az MVC (Model-View-Controller) architektúrára épülő Opencart rendkívül hatékony és rugalmas. Egy felhasználóbarát adminisztrációs felülettel, valamint egy könnyen használható és nagymértékben testreszabható katalógus frontenddel rendelkezik.

Az Opencart kiterjedt funkciókkal rendelkezik, amelyek teljes ellenőrzést biztosítanak az áruházad felett. Az Opencart nagy teljesítményű eszközeivel teljesen optimalizálhatod a webáruházad online értékesítési élményét. Olyan felületet biztosít, amely egyszerűen használható és tele van azokkal a funkciókkal, amelyekre szükségük van a vásárlóknak  ahhoz, hogy megalapozott vásárlási döntést hozzanak.

Az Opencartban egyetlen telepítéssel több áruházat is kezelhet, ami ideális a több országban vagy régióban működő vállalkozások számára. A legjobb az egészben, hogy az Opencart teljesen testre szabható, hogy megfeleljen a vállalkozásod egyedi igényeinek. Akár most kezdte el az e-kereskedelmet, akár egy rugalmasabb és skálázhatóbb platformot keres, az Opencartot mindenképpen érdemes megfontolni.

Olvasd el a részletesebb Opencart webáruház rendszerről írt cikkeinket

Sklázhatóság és egyedi igények fejlesztése Opencart webáruház rendszeren belül

Bár a nyílt forráskódú szoftvereknek számos előnye van, az egyik legvonzóbb az, hogy a kódot a Te egyedi igényeihez igazíthatod.

Ez különösen igaz az Opencartra, amelyet úgy terveztek, hogy rendkívül rugalmas és bővíthető legyen.

Az Opencart testreszabása azonban ijesztő feladat lehet a kódolási tapasztalattal nem rendelkezők számára. Szerencsére számos olyan fejlesztőcég létezik, amely az Opencart testreszabására specializálódott. Mint például mi is. 

Opencart alapú B2B webáruház rendszer fejlesztése

A B2B webshop-fejlesztés nélkülözhetetlen eszközzé vált azon vállalkozások számára, amelyek racionalizálni szeretnék működésüket, és szélesebb közönséget szeretnének elérni

Egy webáruház létrehozásával a vállalkozások megkerülhetik a hagyományos értékesítési csatornákat, és globális piacot érhetnek el. Emellett a B2B webáruházak számos előnyt kínálnak a hagyományos üzletekkel szemben, többek között alacsonyabb rezsiköltségeket, a készletszintek nyomon követhetőségét. Ahogy nő a B2B webshop-fejlesztés iránti kereslet, úgy nő a tapasztalt fejlesztők iránti igény is, akik képesek az egyes vállalkozások egyedi igényeinek megfelelő egyedi megoldásokat létrehozni.

Tapasztalt fejlesztőkből álló csapattal rendelkezünk, akik képesek olyan testreszabott B2B webshopot létrehozni, amely segít a vállalkozásodnak elérni a benne rejlő lehetőségeket.

Vedd fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy többet megtudj szolgáltatásainkról.

Próbáld ki Te is a demo felületünket és ismerd meg az Opencartot
a világ egyik legjobb e-kereskedelmi rendszerét

Ha szeretnéd akkor szívesen tartok egy demozást is hogy mélyebben is megismerhesd.  Ez a rendszer kifejezetten e-kereskedők igényére készült és gyakorlatilag minden benne van ami egy sikeres e-kereskedőnek kell. 

Megtetszett és váltanál Te is Opencart webáruház rendszererre?

Az összes a webáruházban található adatodat át tudjuk helyezi egy új Opencart üzletbe. 

Az Opencartba történő migrálás más rendszerekből a Cart2Cart szolgáltatás segítségével egyszerű.

Egyszerűen határozd meg, hogy milyen adatokat kell áttelepítenie – termékeket, vásárlókat, megrendeléseket, kategóriákat, gyártókat stb. – és a migrációs varázslónk elvégzi a többit.

Az egész folyamat automatizált, így nem kell hónapokat várni rá.

Támogató csapatunk mindig készen áll a segítségére. Miért ne próbálnád ki még ma? Az Opencartra való áttérés még sosem volt ilyen egyszerű.

Külső szoftverek integrálása Opencart webáruház rendszerbe

Az OpenCart egyik legfontosabb jellemzője az API (Application Programming Interface). Az OpenCart API lehetővé teszi, hogy harmadik féltől származó szoftverek interakcióba lépjenek az OpenCart platformmal. 

Így a vállalkozások meglévő szoftvereiket és eszközeiket használhatják Opencart áruházuk kezeléséhez. Ezenkívül az OpenCart API lehetővé teszi más e-kereskedelmi platformokhoz és piacterekhez való csatlakozást.

Ezzel pedig elérhető a vállalkozások számára, hogy kiterjesszék hatókörüket és új közönséget érjenek el. Az OpenCart API egy hatékony eszköz, amely segíthet a vállalkozásoknak növekedni és sikeressé válni az interneten.

Piactér (marketplace) rendszer fejlesztése Opencart webáruház alapokon

A piactér egy olyan platform, amely összekapcsolja a vevőket és az eladókat. Az Opencart egy olyan típusú e-kereskedelmi szoftver, amely online piactér létrehozására használható.

Az Opencart használata számos előnnyel jár a piactér fejlesztéséhez. Először is, nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy szabadon használható és módosítható.

Másodszor, nagy felhasználói és fejlesztői közösséggel rendelkezik, akik támogatást és segítséget tudnak nyújtani.

Végül pedig viszonylag könnyen használható és beállítható, még a korlátozott műszaki ismeretekkel rendelkezők számára is.
Ennek eredményeképpen az Opencart ideális platform egy online piactér létrehozásához.

Referenciáink Opencart webáruház készítésére

Nézd meg azokat a webáruházakat, amelyeket már Opencart webáruház rendszeren fejlesztettünk

Szívből készítjük ❤️ és büszkék vagyunk rátok.
Nézd meg a legújabb referenciáinkat

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak