Segítünk üzemeltetni és hosszú távon supportálni Opencart webáruházadat

Webáruház üzemeltőként biztosan tudod, milyen fontos, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

Elvégre vásárlóid rád támaszkodnak vásárlási igényeik tekintetében, és a legutolsó dolog, amit szeretnél, hogy valami rosszul menjen.

Itt jön be a képbe a dedikált segítségnyújtás. Egy elkötelezett szakértői csapat segítségével biztos lehetsz benne, hogy áruházad mindig működőképes lesz, bármi történjék is. 

Mi vagyunk Magyarország piacvezető Opencart fejlesztő cége, és az első hivatalos magyar partnere is. 

Szemben más Opencart fejlesztő cégekkel nekünk van egy központi rendszerünk, ami Opencart motoron alapszik. Ezt a központi rendszert immár több mint 8 éve folyamatosan fejlesztjük. Az az alap rendszer, amit le tudunk tenni eléd, hogy ez az alap rendszerünk, már több mint 15 000 óra fejlesztést tartalmaz. Mindent tud, amire egy profi e-kereskedőnek szüksége van, ezért választanak minket szerencsére egyre többen. 

Próbáld ki Te is a demo felületünket és ismerd meg az Opencartot
a világ egyik legjobb e-kereskedelmi rendszerét

Ha szeretnéd akkor szívesen tartok egy demozást is hogy mélyebben is megismerhesd.  Ez a rendszer kifejezetten e-kereskedők igényére készült és gyakorlatilag minden benne van ami egy sikeres e-kereskedőnek kell. 

Opencart support és üzemeltetés a zökkenőmentes, stabil működésért

A Galocaffenál elkötelezett segítséget nyújtunk azoknak, akik zökkenőmentesen szeretnék üzemeltetni Opencart áruházaikat. 

Szakemberekből álló csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az Opencart telepítések kezelésében, és szinte mindenben tud segíteni, amire szükséged van, a telepítéstől a testreszabáson át a bővítményekig és a hibaelhárításig. 

Megértjük, hogy nem mindenki van tisztában egy webáruház üzemeltetésének technikai aspektusaival, és célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legkönnyebbé és stresszmentessé tegyük a folyamatot. 

Akár most kezdted el használni az Opencartot, akár meglévő áruházadnak fejlesztésre keresel valakit, mi segítünk céljaid elérésében.

Biztonsági mentés készítése Opencart webáruházadról

Az Opencart az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform, és nem véletlenül. Felhasználóbarát, sokoldalú, és számos olyan funkciót kínál, amelyek segítik a vállalkozások növekedését.

Azonban, mint minden weboldal esetében, itt is előfordulhat, hogy a dolgok elromlanak. Ezért fontos, hogy rendszeresen készíts biztonsági mentést az Opencart webáruházadról. Így biztos lehetsz benne, hogy adataid biztonságban lesznek egy esetleges összeomlás vagy más előre nem látható probléma esetén. 

Az Opencart áruház biztonsági mentésének többféle módja van, de a leghatékonyabb módszer egy erre a célra elkészített bővítmény használata. Ezek a bővítmények teljes biztonsági mentést készítenek az áruházad adatairól, beleértve a termékeket, vásárlókat, megrendeléseket és beállításokat. Ami a legfontosabb, hogy automatizálják a folyamatot, így nem kell magad végezd el.

Egy megbízható biztonsági mentési megoldással az Opencart áruházad zökkenőmentesen működhet – bármi történjék is.

Akik már Opencart webáruház rendszert választottak

Elfelejtetted Opencart webáruházad jelszavát? Visszaállítjuk

Az Opencart áruházad jelszavának elfelejtése frusztráló lehet, de nem kell, hogy a világ végét jelentse. Van néhány egyszerű lépés, amellyel helyreállíthatod jelszavadat, és újra bejelentkezhetsz az adminba.

Először is, próbálja meg visszaállítani jelszavát az Opencart weboldalon található „Elfelejtett jelszó” funkció segítségével. Adja meg az e-mail címét, és egy jelszó-visszaállítási linket kell kapnia a postaládájába. Ha nem kapja meg az e-mailt, ellenőrizze a spam mappáját.

Ha a „Jelszó elfelejtése” funkció nem működik, megpróbálhatja a jelszó visszaállítását FTP-n keresztül is. Ehhez csatlakozzon az Opencart áruházához FTP-n keresztül, és navigáljon az „admin” könyvtárba. Az „admin” könyvtárban lennie kell egy „config.php” nevű fájlnak Szerkessze ezt a fájlt, és változtassa meg a „$config[‘encryption_key’] = ‘your-encryption-key-here’;” sort „$config[‘encryption_key’] = ‘ ‘;” sorra. 

Mentse el a fájlt, majd töltse be újra az Opencart áruházát a böngészőben. Most már be kell tudnia jelentkezni az „admin” felhasználónévvel és jelszó nélkül. Innen megváltoztathatja a jelszavát valami biztonságosabbra.

Opencart webáruházak hibajavítását is vállaljuk

Egy bizonyos ponton minden szoftverfejlesztési projektben előfordulnak hibák. E hibák némelyike lehet kisebb és könnyen javítható, míg mások komoly problémákat okozhatnak.

Az olyan e-kereskedelmi platformok esetében, mint az Opencart, elengedhetetlen a hibák minél gyorsabb kijavítása a vásárlói elégedettség magas szintjének fenntartása érdekében.

Az Opencart fejlesztőcsapatunk tapasztalt a hibák időben történő azonosításában és megoldásában. Emellett csapatunk tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, hogyan kerülhetők el a jövőben a potenciális hibaproblémák.

Ha problémákat tapasztalsz az Opencart webáruházaddal kapcsolatban, még ma lépj kapcsolatba velünk szakértői segítségért.

Tárhelyszolgáltatás és üzemeltetés Opencart webáruházad számára

Az Opencart tárhely egy olyan tárhelytípus, amelyet kifejezetten az Opencart e-kereskedelmi platform futtatására terveztek.

Az Opencart egy népszerű e-kereskedelmi platform, amely számos funkciót és lehetőséget kínál a különböző méretű vállalkozások számára. Bár az Opencartot egy hagyományos osztott tárhelycsomagon is lehet üzemeltetni, ez gyakran teljesítményproblémákhoz és lassú oldalbetöltési időkhöz vezethet.

Az Opencart hosting-csomagokat úgy terveztük, hogy a vállalkozásoknak megadják a szükséges teljesítményt és erőforrásokat online áruházaik zökkenőmentes és hatékony működtetéséhez.

Minden esetben az OpenCart tárhelycsomagok tartalmazzák az SSL-tanúsítványok, több domain, korlátlan számú e-mail fiók és sok még sok-sok extra funkció támogatását.

Az OpenCart tárhelycsomag választásával a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy online áruházaik rendelkeznek a zökkenőmentes működéshez és a legjobb teljesítményhez szükséges erőforrásokkal.

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak