Az első lépéstől kezdve fogjuk a
kezedet és segítünk a webáruházad indításában

Akár értékesítéssel kapcsolatos kérdés, akár jogi kérdés,
mi állunk a rendelkezésedre. 

1. lépés

A webáruházad indítását egy közös tervezéssel kezdjük.

Az első webáruház indítása mindig egy nagy lépés. Segítünk, hogy egy kicsit kevesebb teher legyen a válladon. A tervezés során készítünk egy sor elemzést, a termékedről, a piacodról, a konkurenciáról, a hirdetési és értékesítési lehetőségeidről, valamint a készülő webáruházad funkcióiról.

2. lépés

Kidolgozzuk a
mindent verő stratégiát

Az online sikered 80%-ban a megfelelő stratégián múlik és csak 20%-ban a webáruházad technikai paraméterein. Több ezer A/B teszt és több százezer konverzió után megalkottuk azt a stratégiát, ami a Te webáruházadat is növekedési pályára állítja.

3. lépés

Grafikai tervezés az új lélegzetelállító
vásárlói felületedről

A webáruházad minden oldaláról készítünk számodra egy egyedi grafikai tervet. Minden egyes oldalt nagy részletességgel tervezünk meg. Nemcsak a modern kor követelményeinek felel meg, hanem tartalmaz minden konverzió javító megoldást, amivel növelni lehet a kosárértéket.

4. lépés

A lefejlesztett webáruház tesztelése és betanítása

Miután lefejlesztettük az új webáruházadat azt minden oldalról végig teszteljük majd egy részletes betanítás keretein belül megtanítjuk számodra a használatát. A cél az, hogy a legfontosabb funkciókat - még a haladóbb funkciókat is - akár nélkülünk is tudd kezelni.