[ESETTANULMÁNY]
Így növeltük 15X

Így értünk el ügyfelünknél 15X NAPI ÁRBEVÉTEL növekedést.
Tehát 15X annyi pénzt termel az új áruházával 1 nap alatt mint előtte.
Ehhez nem csináltunk semmit. Egy új UX – UI szempontból minden 

Részletgazdag termék oldal.

A webáruházad legfontosabb oldala a termék oldal. Ide érkezik a legtöbb látogató és innen történnek a vásárlások is. Az általunk készített termék oldalak 110%-os hatékonysággal működnek és gördülékenyen terelik a látogatókat a vásárlás felé. 

3 másodperccel gyorsabb oldalbetöltés minden eszközön.

A tökéletes szerver és szoftver harmónia miatt az általunk fejlesztett webáruházak betöltési sebessége villámgyors.  Úgy érzed, hogy szinte még rá se kattintottál, de már betöltött. 

Kiemelkedő keresőoptimalizáltság

Beépítettünk a rendszerbe egy kifinomult SEO modult.  Ennek hála a webáruház automatikusan mindent beállít, amitől a webáruházad tökéletesen keresőoptimalizált lesz. Ezen felül az átlagosnál több adatot jelenít meg a kereső lista oldalán ez miatt nagyobb eséllyel fognak a Te linkedre kattintani. 

Beépített bankkártyás fizetés

A leggyakrabban használt bankkártyás fizetési megoldások már be vannak építve a webáruház rendszerünkbe. Egy modern vásárló már bankkártyával fizet. Ez a funkció nélkülözhetetlen egy professzionális webáruház rendszerből. 

Integrációk a gördülékenyebb vásárlószerzésért és kiszolgálásért

Okos webáruház rendszerünk kommunikál minden olyan csatornával, ami a vevőszerzést vagy a vásárlók kiszolgálását megkönnyíti. Adatot közvetít a hirdetési platformoknak, hogy olcsóbban, jobb vásárlókat szerezhess. Kommunikál a raktárkezelővel, számlázó szoftverrel, futárszolgálatokkal, hogy a vevők kiszolgálását automatizáld és meggyorsítsd.