A legjobb külföldi webáruház blogok

Ha igazán penge és sikeres webáruház tulajdonos akarsz lenni, akkor bizony nem árt képezni magad és megkukkolni azt, mitől megy másnak jobban a boltja, mint neked! Éppen ezért összeszedtük témák szerint csoportosítva a legjobb külföldi blogokat, amik segítenek abban, hogyan légy egy szörnyen sikeres és jól menő webáruház tulajdonos. Reméljük, az angollal nem állsz hadilábon!

 

 

Marketing blogok

 

Econsultancy Digital Marketing Blog (RSS) –  E-konzultációs Digitális Marketing Blog

 

A legújabb digitális marketingbe és e-kereskedelembe enged a honlap betekintést. Az oldalon számos elemzést és véleményt találhatunk, amit több díjnyertes elemző és szakértő írt.

 

Unmarketing (RSS)

 

A honlap kiagyalója Scott Stratten és azok számára készítette az oldalt, akik bizniszüket üzleti kapcsolatokra építik.

 

Heidi Cohen (RSS)

 

Heidi Cohen blogja marketinggel kapcsolatos elemzéseket, közvetlen és social marketinggel kapcsolatos  tanulmányokkal szolgál és egyszerű ám kreatív fogalmakkal magyarázza el a mai üzleti kihívásokat, olyan érthető formában, hogy azt bármely olvasó megértse.

 

Analitika

 

Occam’s rasor

 

Avinash Kaushik a szerzője a  Web Analitika 2.0 és Web Analitika: naponta egy órát című könyveknek.  Továbbá társ-alapítója a Market Motive (Internetes marketingszolgáltatás) és a Digitális Marketing Evangelizmus a Google-ban elnevezésű cégeknél. Ez a blog olyan ötleteket mutat a vállalkozások számára, amelyekkel evolúciós szinten lehet feljebb ugrani digitális stratégiákban.

 

Eugen Oprea (RSS)

 

A EugenOprea.com tanácsokkal szolgál a Web Analitika, WordPress, SEO témákban, ezekkel segítve az embereknek, hogyan építsenek ki figyelemre méltó jelenlétet online.

 

Blogolás

 

BlogTyrant (RSS) – „Blogzsarnok”

 

Blog és online marketing tanácsadással foglalkozik az oldal.

 

 

Boost Blog Traffic (RSS)

 

Jon Morrow Copyblogger tanítja, hogyan kell minél több olvasót szerezni, jól felépíteni az e-mail listát, és hogyan szerezz magadnak „területet” a neten.  Ugyanis szerinte mindenki megérdemli a figyelmet.

 

The Sales Lion (RSS) – „A Sales Oroszlán”

 

Marcus Sheridan oldala olyan témákkal foglalkozik, mint a beérkező és tartalom marketing, a közösségi média, és márka kiépítés, mert ezekre van szüksége minden sikeres vállalkozónak.

 

Tartalom és Szövegírás

 

ContentVerve (RSS)

 

Mindennel foglalkozik az oldal, ami tartalomról, másolásról és átalakításról szól.

 

Copypressed (RSS)

 

Márkaépítéssel foglalkozik, de nagyon egyszerűen. Hogyan kell minőségi tartalmat előállítani, amelyben nagy segítség a SEO, továbbá konverziókkal, bevételkezeléssel, és még rengeteg mással.

 

A Copybot (RSS)

 

Demian Farnworth, copyblogger tanácsait olvashatjuk arról, hogyan kell lényegre törő szöveget írni.

 

Konverziós arány optimalizálás

 

Bryan Eisenberg (RSS)

 

Bryan Eisenberg az elismert szerző és úttörő az online marketingben hasznos tanácsokat ad arról, hogyan kell javítani az online konverziós arányokon, hogyan lehet webshopot indítani, miként legyen meggyőző a tartalom, és a perszonalizált marketing titkaiba is beavat.

 

Monetate Blog (RSS)

 

Szakértői tanácsadás és a magyarázatok az analitikáról, szegmentálásról, a személyre szabottságról, kereskedelemről, a weboldaltesztelésről (B2B webáruházak fejlesztéséről is), a marketing következetességről, és így tovább.

 

ConversionXL (RSS)

 

Ez az oldal segít abban, hogyan növeld radikálisan a konverziós rátádat. Továbbá Peep Laja tanácsokkal, tanulmányokkal és könyvekkel segít bennünket lépésről lépésre.

E-mail marketing

 

GetResponse (RSS)

 

E-mail marketing tippeket olvashatsz a blogon.

 

Bronto (RSS)

 

E-mailes, mobilos, és a társadalmi marketing működésébe kaphatunk betekintést a Bronto Software csapata marketing stratégái által.

 

Deliverability (RSS)  – „Szállíthatóság”

 

Megjelenés, szállíthatóság, hírnév, és más e-mail marketinges témákkal foglalkozik az oldal.

 

Interjúk

 

Entrepreneur on Fire (RSS)

 

Az EntrepreneurOnFire egy üzleti podcast, (jelentése: az RSS-hez hasonló szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy a hanganyagokat akár internetkapcsolat nélkül is meghallgasd) amely által egy héten 5 napban a mai leginspirálóbb és sikeres vállalkozók tanácsait hallgathatod, mint amilyen Barbara Corcoran, Tim Ferriss, Seth Godin, Gary Vaynerchuk, és még sokan mások.

 

Blogcast FM (RSS)

 

A Blogcast FM folyamatosan sugároz interjúkat a sikeres és országosan ismert vállalkozások tulajdonosaival, bloggerekkel, online vállalkozókkal, és publikált szerzőkkel.