Forradalmi funkciók az e-kereskedelem automatizálására.
Ismerd meg a Linkiot 😍

A Linkio alkalmas arra, hogy legalább 2 munkatársad idejét
100%-ban megspórolja.


A Konnektor egy bonyolult és összetett rendszer, viszont mi nagyon szívesen tartunk egy demozást, amikor is a pontos működését megismerhetitek.

Kulcsrakész integráció az ország legnagyobb nagykereskedéseihez.

Mit jelent ez?
Teljesen automatikusan egy API kapcsolaton keresztül a nagykereskedelmi rendszerekből vagy ERP rendszerekből szinkronban tudjuk tartani a termékeket. Így százezer termék feltöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. 

Jelenleg közel 20 ERP rendszerrel és több mint 432 nagykereskedelmi rendszerrel tudunk azonnal API kapcsolatot létesíteni. 

Automatikus árazás árszabályokkal és árfigyelő automatizmus

Mit jelent ez?
A nagykereskedő partnertől nettó beszerzési árakat szinkronizálunk a Konnektorba. (tudunk külföldi valutát is és eltáró ÁFA-t is kezelni)

Komplex árszabályrendszerünk alapján megteheted, hogy sávosan, vevőcsoportra, kategóriára, gyártóra vagy egyedi termékre lebontva adhatod meg az eladási áraidat.

ÚJ PriceKit integrációnkkal mostantól azt is megteheted, hogy az általad kiválasztott termékek árát figyelteted és a konkurensek árazása alapján automatikusan árazod. 

Kategória és terméktulajdonság megfeleltetés a teljesen automatikus szinkronért

Mit jelent ez?
Egyes nagykereskedők eltérő kategorizálást használnak. A Konnektorban meg tudod feleltetni a nagykereskedő kategóriáját a Te saját kategóriáiddal, így a benne lévő több ezer termék teljesen automatikusan átvándorol az általad meghatározott kategóriába. 

A rendszer ugyan ezt meg tudja tenni termék tulajdonságokkal is, hogy a webáruházadban a kategória oldali szűrőben ne legyenek duplikálások. 


A Konnektor egy bonyolult és összetett rendszer, viszont mi nagyon szívesen tartunk egy demozást, amikor is a pontos működését megismerhetitek.

Szortiment átfedés esetén automatikusan megtalálja a termékegyezőségeket

Mit jelent ez?
Egyes iparágakban a nagykereskedők szortimentje között elképzelhető, hogy van átfedés, így több nagykereskedő is árulja ugyan azt a terméket. A rendszer képes ezeket az egyezőségeket megtalálni. 

Vonalkód, cikkszám, gyártói cikkszám és ezek kombinációja alapján megtalálja a termék egyezőségeket és elmenti, hogy beszerzési javaslatot készítsen belőle. 

 

A rendelkezésre álló adatokból automatikus termékadat kitöltés

Mit jelent ez?
Van olyan, hogy egyes nagykereskedők csak képeket küldenek, mások termékleírást, harmadik termék tulajdonságot és így tovább.

A Konnektor képes egy teljes termék adatlapot kitölteni. Minden partnertől behúz minden adatot és ebből egy teljesen elkészített termék adatlapot generál, ami már „webre kész”. Ellenőrzés után azonnal mehet is a szinkronizáció. 

Automatikus fékek a rendszerben és nagyker adathiba figyelő

Mit jelent ez?
A rendszer figyeli a nagykerek felől érkező beszerzési árakat. Az adminisztrátor megadhat egy százalékos összeget pl.: 60%

Ha a rendszer érzékeli, hogy a nagyker olyan árat küld, ami az elmúlt 30 nap átlagárához képest 60%-al alacsonyabb, akkor automatikusan kikapcsolja a terméket a szinkronból és küld az adminisztrátornak az e-mail értesítést. Ilyenkor elég magas az esélye annak, hogy a nagykereskedő rontotta el a termék beszerzési árát. 


A Konnektor egy bonyolult és összetett rendszer, viszont mi nagyon szívesen tartunk egy demozást, amikor is a pontos működését megismerhetitek.

Változásértesítő ha új termék vagy kategória válik érthető a nagykernél

Mit jelent ez?
A rendszer értesítéseket jelenít meg abban az esetben, ha a nagykereskedő új terméket vagy új kategóriát hoz létre a saját rendszerében. 

Ezeket a Konnektorban a Változások fül alatt lehet megtalálni. 
Minden új kategória és termék manuális felülvizsgálatot igényelhet, és csak akkor kerül bele a szinkronba ha az adminisztrátor ezeket a termékeket szeretné értékesíteni és a kapott termékinformációk is megfelelnek a valóságnak. 

Multistore kapcsolat a Konnektorban akár több áruházadat is rákötheted

Mit jelent ez?
A Konnektor rendszerre nem csak egy, hanem tetszőlegesen bármennyi webáruház ráköthető. 

Az egyes áruházak között a szinkronok is eltérhetnek. Változhat a termékek ára, elnevezése, kategóriája és a leírása az egyes áruházak esetében, valamint beállítható, hogy melyik termék, melyik áruházba szinkronizáljon. 

Így megoldható, hogy bizonyos termékek pl.: Barkács termékek csak a barkács áruházba szinkronizálódjanak, a Háztartási termékek pedig csak a háztartási áruházba, viszont egy harmadik áruházba az összes termék szinkronizálódjon. 

Az elérhető adatokból beszerzési javaslatot készít a rendszer automatikusan

Mit jelent ez?
A Konnektor nem csak küldeni tudja a termékeket a nagykereskedők adatbázisából, hanem a Konnektorra kötött webáruházak rendeléseit is vissza tudja szinkronizálni. 

A visszaszinkronizált rendeléseket tételeit a Konnektor ellenőrzi, hogy melyik nagykereskedőnél kapható a termék és melyiknek a legalacsonyabb az aktuális beszerzési ára, erről pedig egy beszerzési javaslatot tesz az adminisztrátornak. 

Amennyiben az adminisztrátor ezt a javaslatot jóvá hagyja, egyetlen kattintással le is tudja foglalni a terméket, ami bekerül a nagykereskedő adatbázisába. 


A Konnektor egy bonyolult és összetett rendszer, viszont mi nagyon szívesen tartunk egy demozást, amikor is a pontos működését megismerhetitek.

Komplex feed generátor árösszehasonlító oldalak és marketplace oldalak felé

Mit jelent ez?
A Konnektorba a behúzott termékekből a rendszer képes feed-et generálni egy harmadik fél felé továbbítani. 

Kibővített, egyedi feed-eket tudunk például az Árgép, Árukereső, Google Shopping, Facebook katalógus és még sok további marketplace vagy árösszehasonlító oldal felé generálni. 

 

Beépített készletkezelő ami támogatja a könyvelői adatszolgáltatást is

Mit jelent ez?
A Konnektor rendszerbe be van építve egy készletkezelő modul is. Tetszőleges számú raktárakat, és tetszőleges számú bizonylatot lehet benne létrehozni. 

A készletkezelő le tud kezelni, bevételezést, értékesítést, selejtezést, raktáron belüli mozgatásokat és még sok mást. 

Ezen kívül alkalmas arra, hogy készletriportokat exportáljunk excel formátumba. Többek közt az aktuális raktárkészlet értékét és a raktárban tárolt termékek mozgását is le tudja húzni egy adott időszakra. Ezt elengedő elküldeni a könyvelődnek és már meg is van a szükséges adatállomány amiből dolgozhat. 

Egyéb manuális munkát automatizáló integrációk, futárszolgálatokkal, számlázó szoftverekkel

Mit jelent ez?

A Konnektor rendszerbe integrálva vannak csomagküldő szolgáltatások,  számlázó szoftverek, SMS küldő szolgáltatás valamint további harmadik féltől származó szoftverek, amelyek megkönnyítik a webáruház adminisztratív tevékenységét. 

Igény esetén további harmadik féltől származó szoftverekkel lehet kiegészíteni a Konnektort. 

Akik már használják a Konnektor rendszert

Kérj ingyenes árajánlatot és elküldjük ajándékba a
Webáruház Indítás MiniAkadémia című kurzusunkat!

Töltsd ki az űrlapot, ha elakadnál, akkor a jobb alsó sarokban kérhetsz segítséget! 

 Adataid biztonságban vannak